Werkwijze op maat

Weet precies waar u voor kiest

Ondanks dat ook onze werkwijze maatwerk is, kunt u zich vasthouden aan een paar vaste stappen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u precies weet waar u voor kiest en wat u van ons kunt verwachten.

Persoonlijke aandacht

We komen op een afgesproken datum en tijd bij u langs. U geeft ons uw wensen aan, zodat wij precies weten wat uw verwachting is. In dit stadium denken wij al met u mee en dat levert in veel gevallen nóg betere ideeën op.

De desbetreffende ruimte wordt grofweg opgemeten en met al deze informatie maken wij een scherpe offerte, rekening houdend met uw budget.

Wanneer u akkoord gaat met de aangeboden offerte, bepalen we samen een voorlopige startdatum.

Start werkzaamheden

Wij hebben veel materiaal op voorraad, maar als u een bijzondere materiaalkeuze heeft gemaakt wordt dit voor u besteld. Op een afgesproken datum komen wij nogmaals bij u langs om de desbetreffende ruimte exact op te meten, zodat daar geen vergissingen mee gemaakt worden.

De werkzaamheden worden in onze machinale werkplaats uitgevoerd, en daarmee beperken we de overlast bij u. Behalve als dat echt niet mogelijk is, dan kunnen we dat ook op locatie doen. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Dat is voor u leuk om te zien en u kunt tevens eventuele feedback geven. Echt maatwerk dus.

Oplevering

Pas als wij zelf tevreden zijn komen wij uw maatwerkobject plaatsen. Als u ook blij bent dan leveren we het project op. Vanaf dan kunt u heerlijk genieten van uw uitgekomen wens.

Bekijk ook eens onze projecten

Eiken leefkeuken met hi-macs blad, geïntegreerde bartafel en zwevend plafond

Eiken leefkeuken met hi-macs blad, geïntegreerde bartafel en zwevend plafond

Ontvangstbalie “Welkom”, een gave combinatie van robuust eiken en zwart

Ontvangstbalie “Welkom”, een gave combinatie van robuust eiken en zwart

Stoere, stijlvolle en ruimtelijke keuken

Stoere, stijlvolle en ruimtelijke keuken