In onze ogen is een mooie keuken altijd maatwerk, maar de meeste keukenleveranciers leveren standaard maten en standaard materialen. Wij doen dat anders.

Om een keuken optimaal op uw wensen en uw woning af te stemmen, vinden wij het heel normaal om verder te gaan dan de standaard. Dit hoeft niet eens ten koste te gaan van uw budget.

Keukens door De Bunder Houtambacht

  • Altijd maatwerk
  • Optimaal afgestemd op de situatie
  • Binnen uw budget
  • Volledig naar uw wens

Uw droomkeuken

Omdat wij alles zelf maken, kunt u het zo gek maken als u wilt. Landelijk, strak, hoge kasten of een aangepaste indeling. Wij helpen u met het ontwerp en de bouw. Neem contact met ons op, geef uw wensen aan ons door en wij maken de keuken van uw dromen.

Heeft u al een ontwerp of offerte van een reguliere keukenleverancier? Vraag ons om een tegenvoorstel te doen en laat u verrassen door onze toegevoegde waarde. Want een nieuwe keuken koopt u niet voor even.

Hoogwaardige afwerking

Om uw keuken jarenlang met plezier te kunnen gebruiken zorgen wij voor een hoogwaardige afwerking. U vindt bij onze keukens geen losse naden van folie-overtrokken deurtjes. Wij zorgen voor vakkundig spuit- of lakwerk, in de door u gekozen kleur.